Overraskende brugsformål til tæpper

Tæpper er den nemmeste måde at give ethvert værelse det perfekte finish på. Med denne del af dit hjemmedekor kan du få mest muligt ud af din plads og puste nyt liv i værelser som ellers virker kedelige. Med det perfekte tæppe får du rummet og møblerne til at se proportionelle ud, så du kan få mest muligt ud af rummets design. Tæpper er de perfekte opmærksomhedsvækkende designelementer når du er ved at indrette dit hjem. De er praktiske og behagelige og giver dit hjem en vis slags varme samtidig med, at de forbedrer dets stil.

Overraskende brugsformål til tæpper

Hvis du har et brugt eller skadet tæppe som du ikke vil af med, eller hvis du gerne vil købe et tæppe med et godt design, men ikke ved, hvor stort et tæppe du har brug for kan du slappe helt af. Der er nemlig mange kreative måder at bruge tæpper på.

GØR NOGET UD AF HOVEDGÆRDET

Hvis du har et gammelt eller kedeligt hovedgærde på din seng kan du dække det til ved at tilføje et multifarvet tæppe. Det er ret populært med stofhovedgærder, så det er nemt og hurtigt at hoppe med på bølgen med et flot tæppe. Store tæpper er det oplagte udvalg til hovedgærer. Standardstørrelsen på store tæpper er 200 x 300cm. Her hos Trendcarpet byder vi på et stort udvalg af 200 x 300cm tæpper, så du kan finde det tæppe der passer allerbedst til dig.

BRUG DET SOM EN YOGAMÅTTE

Hvis du er typen som går til yoga og er på udkig efter en fantastisk ny måtte eller bare er ved at være træt af dit nuværende design, så bør du overveje et tæppe. Med et mindre tæppe kan du få dig en original yogamåtte som byder på præcis de samme muligheder som de klassiske yogamåtter. Tæpper på 160 x 230cm er perfekt til brug af større yogagrupper.

FORKÆL DIT KÆLEDYR MED EN NY SENG

Som alternativ kan du bruge tæpper som en seng til dit kæledyr. Mange går op i at opvarte deres kæledyr så meget som muligt, så hvis du er frisk på det kan du nemt og hurtigt lave en seng ud af et smukt og originalt tæppe.

Har du nogensinde brugt tæpper til nogen af de ovenstående formål? Hos Trendcarpet kan du finde tæpper i lige præcis de størrelser du går og leder efter, takket være vores attraktive premium kollektion. Vi tilbyder er udvalg af tæpper på 140 x 200cm 160 x 230cm, 200 x 300cm, 400 x 300cm, så du med sikkerhed kan finde et tæppe i den rigtige størrelse. Tag kontakt for at opdatere dit dekor med det perfekte tæppe.

Leave a Reply